Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Blog

Blog

Wat ik zeker weet...

view:  full / summary

Zeetong en filiforme corrosie

Posted on July 15, 2015 at 11:50 AM Comments comments ()

Zeetong.... de ultieme verwennerij op je bord. Tenminste, dat vind ik. Het liefst eet ik zo'n heerlijke Noordzeetong bij De Vrienden van Bru in Bruinisse, klaar gemaakt door chefkok Hans. De tong heeft een subtiel-krokent jasje van bloem (vandaar die naam meunière). En niet zoals in Holland in de jaren 70 ineens gangbaar was: tong picasso (met ananas uit blik).

Ik weet nog wanneer mijn eerste zeetong at. Dat was bij Hotel Maarsbergen (inmiddels verbouwd en van naam verand...

Read Full Post »

Overweldigd

Posted on April 16, 2015 at 10:35 AM Comments comments ()

Soms zijn er van die momenten dat je de spanning voelt, je voelt dat die spanning wordt opgevoerd, je weet dat er een 'explosie' gaat komen, en toch word je op het moment dat het daadwerkelijk gebeurd overspoelt door emotie.

Dat had ik bij het zien van dit filmpje van The Voice Frankrijk... (kijk vanaf 1.25)

https://www.youtube.com/watch?v=OrcBn3whNmw

Wie is Lily?

Posted on October 22, 2014 at 9:15 AM Comments comments ()

Waarom noem je je nieuwe bedrijf Lily's Secretariaatsservice? Waarom niet Anita's Secretariaatsservice? Wie is Lily? En waarom niet gewoon weer OFFASS helpdesk, zoals mijn secretariaatbureaut vroeger heette? Deze vragen zijn me de laatste weken regelmatig gesteld.

Tsja. En wat zeg je dan? Echt uitleggen kan ik het ook niet. Het is een gevoel. Het is namelijk niet alleen een puur zakelijke uitdaging om van Lily's Secretariaatsservice een succes te maken. Ik ben toe aan wat anders in dit ...

Read Full Post »

Rss_feed