Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Blog

Blog

Wie is Lily?

Posted on October 22, 2014 at 9:15 AM

Waarom noem je je nieuwe bedrijf Lily's Secretariaatsservice? Waarom niet Anita's Secretariaatsservice? Wie is Lily? En waarom niet gewoon weer OFFASS helpdesk, zoals mijn secretariaatbureaut vroeger heette? Deze vragen zijn me de laatste weken regelmatig gesteld.

Tsja. En wat zeg je dan? Echt uitleggen kan ik het ook niet. Het is een gevoel. Het is namelijk niet alleen een puur zakelijke uitdaging om van Lily's Secretariaatsservice een succes te maken. Ik ben toe aan wat anders in dit leven. Ik wil lekker werken, maar ook lekker leven. Ik wil hard werken maar ook genieten. Ik wil inspireren maar ook geïnspireerd worden. Ik zoek nieuwe uitdagingen, wil me blijven ontwikkelen op vakinhoudelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak. En ik weet dat er inmiddels veel generatiegenoten zijn die er ook zo over denken.

Er is me een uitspraak van Herman Brood bijgebleven, hij zei ooit: "Geld kan ik niet meenemen in mijn graf, herinneringen wel". En zo is het.

En daarom gaf mijn gevoel me aan dat ik iets 'anders' moest doen met de naam van mijn bedrijf dan het meest voor de hand liggende. En werd het Lily's. Daarnaast werd ik in de tijd van OFFASS (wat stond voor Office Assistance) ooit gebeld door een bedrijf die dacht dat ik een sportschool runde: Off ass....


Maar, zal ik nu verklappen  wie Lily is? Lily is de hoofdpersoon uit één van mijn favoriete nummers, namelijk uit "Lily was here" van Candy Dulfer en Dave Stewart. Een nummer één hit uit 1989 en titeltrack van de Nederlandse speelfilm De Kassière, die ik overigens voor zover ik weet nooit gezien heb. Maar die muziek.... Laat je meeslepen met het volume op max en speel luchtsaxofoon, heerlijk! 

http://www.youtube.com/watch?v=XhSx8uKdD5o


Categories: None